Krediti

Krediti oziroma posojila so materialna sredstva, ki jih da upnik dolžniku z obveznostjo kasnejše vrnitve. Krediti so torej vrste dolga (hitri krediti, dolgoročni krediti …) in predstavljajo materialna sredstva, ki jih posojilodajalec izroči posojilojemalcu, ki se zaveže ta sredstva vrniti. Vračilo je lahko v enem ali več obrokih. Posojila se običajno vračajo skupaj z obrestmi, ki so nekakšno nadomestilo za uporabo denarja.


Sigurno se vam je že kdaj zgodilo, da vam je zmanjkalo le nekaj malega denarja, da bi poravnali določene obveznosti. Potrebovali ste jih hitro, zato ste morda prosili za pomoč prijatelje, znance. Toda marsikdaj se zgodi, da nam tudi, če gre za manjše zneske, do npr. 200 evrov, znanci ne morejo posoditi tako hitro, če sploh.

Kaj pa zdaj? Rešitev je v t. i. alternativi, kot so hitri krediti ali SMS krediti, ki si utirajo pot tudi v Sloveniji. Gre za hitra posojila manjših vrednosti do 200 evrov, ki jih v Evropi, predvsem v Skandinaviji in baltskih državah ter v Ameriki poznajo že lep čas. Mini krediti so možnosti enostavnih, fleksibilnih in hitrih postopkov za pridobitev posojil brez posebnih zavarovanj, osebnih jamstev ali razkritja informacij plač. Postopek odobritve pa je hiter in enostaven.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja