Sodni tolmač

Sodni tolmač je oseba, ki jo je dobro imeti na dosegu roke še posebej v poslovnem svetu, pogosto pa storitve potrebujete tudi v zasebnem življenju. Sodni tolmač mora biti vedno šolan strokovnjak, pooblaščen s strani Ministrstva za pravosodje, zelo dobrodošlo pa je, da ima tudi veliko izkušenj s sodnimi prevodi, saj vam lahko na ta način zagotovi najvišjo kakovost in brezhibna besedila.

Vsak sodni tolmač, ki sodeluje z našo prevajalsko agencijo, ima več let izkušenj, poleg tega pa je zaupanja vredna oseba. Vedno se maksimalno potrudi, da se odzove v najkrajšem možnem času ter vam sodni prevod zagotovi čim prej. Če se znajdete v časovni stiski, nas na to opozorite in potrudili se bomo, da bomo zadostili vašemu želenemu časovnemu roku.

Izjemno konkurenčne cene

Vedno se potrudimo, da vam ob sodelovanju z nami ponudimo kar najbolj konkurenčno ponudbo. Ob prvem sodelovanju vam priznamo 10 % popust, vedno pa se tudi potrudimo, da vam gremo maksimalno naproti. Prepričani smo, da smo prava izbira za prevajanje in veselimo se vašega kontakta, da se boste prepričali na lastne oči.

Zaupanja vreden sodni tolmač vedno tu za vas!

040 817 820 ali po e-pošti info@multilingual.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja